Vixum's kennisbank dienstverlenende zzp'ers.

Je boekhouder toegang geven tot je boekhoudprogramma

Vixum is in eerste instantie een boekhoudprogramma zodat je als zzp’er zonder boekhouder en zonder boekhoudkennis de administratie op orde kan houden. Mocht je toch een boekhouder toegang willen geven tot je boekhouden, dan kan dat heel gemakkelijk in Vixum. In dit artikel laten we je zien hoe je in drie stappen je boekhouder toegang geeft.

Aan de slag met Vixum

Welkom bij Vixum, leuk dat je hebt aangemeld of op het punt staat om je aan te melden. We hebben Vixum speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende zzp’ers die geen zin hebben om veel tijd en geld kwijt te zijn aan randzaken. In dit artikel leggen we je uit welke stappen je als eerst kan doorlopen om snel aan de slag te kunnen met je gloednieuwe Vixum account.

Factuur lay-out personaliseren in Vixum

Zodra je facturen gaat versturen wil je natuurlijk wel dat deze voldoen aan de uitstraling van jouw bedrijf. Daarom hebben we het in Vixum heel gemakkelijk gemaakt om je factuur volledig te personaliseren. Zo kan je een eigen logo uploaden en een watermerk toevoegen aan je facturen. Zelfs branche-specifieke informatie kan je standaard toevoegen aan je verkoopfacturen. In dit korte kennisbank artikel leggen we je stap voor stap uit hoe jij eenvoudig je facturen kan personaliseren.
Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.