Wil jij ook een maand lang Vixum gratis proberen?

Maak hieronder direct je Vixum account aan waarna je direct aan de slag kan.


Na deze maand loopt je abonnement automatisch af en dan zullen we contact met je opnemen of je Vixum wilt blijven gebruiken voor € 19,00 per maand.

Ga ook werken met het makkelijkste boekhoudprogramma voor zzp’ers

Administreren direct vanuit je agenda

Wil jij je administratie altijd op orde hebben? Wil je makkelijk afspraken via je agenda bijhouden en ze omzetten naar facturen? En altijd en overal je boekhouding bij de hand hebben? Kies dan voor Vixum! Een makkelijk en betaalbaar online boekhoudprogramma waarin boekhouden, agenda- en contactbeheer samenkomen. Speciaal voor (startende) zzp’ers. Met een abonnement op Vixum is jouw persoonlijke ondersteuning in het ondernemerschap altijd op orde!

  • Ongelimiteerd, 1 all-in pakket
  • Eindeloos aantal facturen verzenden rechtstreeks vanuit je agenda
  • iOS, Android en PC. Vixum werkt op ieder platform

Zo kun je met een gerust hart ondernemen

Ja! Eindelijk! Dé applicatie waar ik als zzp'er al een tijd op zat te wachten: een gebruiksvriendelijke tool die alles heeft geintegreerd en mij op eenvoudige wijze ondersteunt bij mijn administratie: van agenda- en opdrachtbeheer tot facturatie. En ja, zélfs mijn kwartaalaangifte is met Vixum nu een eitje. Ik ben om!
Freke Evers - Ervaringsverhalen in beeld

Meest gestelde vragen

Nee, wij (twee accountants, twee developers, een data-scientist en een marketeer) hebben Vixum speciaal ontwikkeld voor startende zzp'ers die willen ondernemen zonder boekhoudkennis. Met Vixum heb je gemakkelijk een volledige administratie zonder dat je het gevoel hebt met boekhouden bezig te zijn. 0% boekhouden 100% ondernemen.

Vixum is ontwikkeld voor en in samenwerking met zzp'ers die vooral op uren basis werken, dus werk jij als freelancer in de zorg, in het onderwijs, ben je als zzp actief in de zakelijke dienstverlening of ben je als zelfstandige aan het werk in de creatieve sector, dan is Vixum zeer waarschijnlijk uitermate geschikt voor jou. Twijfel je nog? Start vandaag nog met je volledig vrijblijvende proefabonnement.

Tijdens de proefperiode van 30 dagen kan je gratis gebruik maken van alle functies van Vixum, ongelimiteerd. Daarna loopt je account af, tenzij je een betaald Vixum abonnement af neemt. Hiervoor zal in de laatste week van je proefperiode contact met je worden gezocht.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.