De enige ZZP boekhoudtool
die rekening houdt met het urencriterium

De enige ZZP boekhoudtool
die rekening houdt met het urencriterium

Probeer gratis

Eenvoudig duizenden euro’s belastingvoordeel per jaar!


Facturatie

Factureer zoals je gewend bent of vanuit je agenda.
Alles verwerkt in je boekhouding

Btw-aangifte

Doe Belastingaangifte met een druk op de knop,
geen boekhoudkennis nodig

Uren registratie

Interne en facturabele uren,
registereer ze eenvoudig en voldoe aan de urennorm

Gekoppeld met alle Nederlandse banken

ABN Bank boekhoudsoftware
ASN Bank boekhoudprogramma
Bunq Bank boekhoudtool
ING Bank boekhouden
KNAB Bank zzp boekhouding
Rabobank boekhoudsoftware
 Regiobank boekhouden
SNS bank zzp boekhouden
Triodos Bank online boekhouden
Tim Jonkers en Rob Jonkers oprichters van Vixum

Laat jij ook Belastingvoordeel liggen?

Als zzp’er heb jij wellicht recht op duizenden euro’s Belastingvoordeel. Denk aan de zelfstandigenaftrek of de startersaftrek. Veel zzp’ers weten niet dat ze van deze regelingen gebruik kunnen maken of maken er op de verkeerde manier gebruik van.

Als zelfstandige zonder personeel is het belangrijk om te voldoen aan het urencriterium. Dit criterium houdt in dat je per kalenderjaar minimaal 1.225 uren moet besteden aan je onderneming. Wanneer je aan deze norm voldoet heb je waarschijnlijk recht op honderden of duizenden euro’s belastingvoordeel. Wat veel zzp’ers vergeten is om deze uren goed te registreren. Na controle van de Belastingdienst moeten ze dan het belastingvoordeel terugbetalen.

Daarom hebben wij Vixum ontwikkeld. Agenda gestuurd boekhouden, zo heb jij je financiële- en urenadministratie eenvoudig en snel geregeld. Plan je werkzaamheden in en factureer eenvoudig vanuit je agenda. Daarnaast zie je snel hoe jij ervoor met betrekking tot het urencriterium.

Btw-aangifte en een complete administratie inclusief urenregistratie met Vixum.

Dubbel voordeel voor zzp’ers

Je boekhouding is geen doel maar een middel. Je administratie moet jou verder helpen en ondersteunen in je ondernemerschap. Het moet je inzichten en voordelen geven waardoor jij kan doen wat je leuk vind, ondernemen en je werkzaamheden uitvoeren.

Daarom zijn wij ruim 6 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van Vixum. Een volledige boekhouding gewoon vanuit je agenda, dat was het doel. En dat is gelukt. Sinds die tijd ervaren meer dan 423 zzp’ers de voordelen van Vixum.

Als zzp’er Vixum gebruiken heeft in de kern twee voordelen. Als eerste kan je zelf, zonder boekhouder en zonder boekhoudkennis, je administratie bijhouden. Dit kan je wel tot €1.000,- per jaar aan boekhoudkosten besparen. Daarnaast registreer je super snel al je uren ten behoeve van het urencriterium. Hierdoor geniet je van belastingvoordeel en hoef jij je geen zorgen te maken als je controle krijgt van de Belastingdienst.

Freke zzper online boekhouden
Freke Evers - Eindelijk de applicatie waar ik als zzp'er op zat te wachten: gebruiksvriendelijk en alles wat ik nodig heb. Van agenda/opdrachtbeheer tot facturatie en btw-aangifte :)
Left hand review Vixum ervaring online boekhoudprogramma
D. Peters - Als glazenwasser met zowel particuliere als zakelijke klanten ben ik veel onderweg. De agenda werkt gemakkelijk en het factureren gaat erg snel, waardoor ik eigenlijk nooit meer achter mijn bureau zit maar vooral op de ladder sta en ramen was.
Schilder zzp boekhoud software
Vakschilder Ruben - Voor mij is Vixum ideaal. Als schilder werk ik op uur- of op opdrachtbasis. Met Vixum heb ik overzicht in mijn opdrachten en mijn administratie. Factureren gaat ook gemakkelijk.

Ontdek onze meest effectieve boekhoud-functies

Factureren

Eenvoudig factureren
met jouw logo.

Btw-aangifte

Gemakkelijk zelf
btw-aangifte doen.

Agenda

Uniek agenda gestuurd,
boekhouden was nooit makkelijker.

Rapportages

Btw-aangifte, balans
winst en verlies en meer.

Gebruiksvriendelijkheid

Geen boekhoudkennis nodig,
iedereen snapt Vixum.

Inkopen

Fotografeer en importeer
vanaf je telefoon of computer.

Voor maar €9,- per maand

Probeer Vixum Nu 14 Dagen Gratis


  1. Wil jij gemakkelijk je uren registreren voor de 1.225 urennorm?
  2. Wil jij eenvoudig factureren, btw-aangifte doen en boekhouden?
  3. Heb je geen zin om veel geld te betalen voor randzaken?

Dan is Vixum de oplossing voor jou! Probeer Vixum nu gratis en vrijblijvend uit en ervaar hoe makkelijk je kan factureren, administreren en je boekhouding op orde houdt. Daarnaast staan we voor je klaar als je hulp nodig hebt.


Françoise Reijnders - Als verpleegkundige werk ik voor verschillende zorginstellingen. Met Vixum heb ik een goed overzicht van de verschillende cliënten die ik mag helpen voor de verschillende zorginstellingen en kan ik makkelijk factureren. Ik raad het mijn collega’s zeker aan.

Nina Bouwman - In administratie ben ik nooit een kei geweest, ik heb me er ook nooit in verdiept. Met Vixum is dat ook niet nodig, ook maak ik me geen zorgen of mijn administratie wel compleet is. Gewoon mijn agenda bijhouden en af en toe wat onkosten verwerkt en alles is up to date.

Ruud van de Anker - Vixum kwam ik tegen omdat ik opzoek was naar een boekhoudprogramma waarin ik ook een agenda kan bijhouden. Ik had niet kunnen denken dat het nu zo gemakkelijk is om de verschillende partijen waarmee ik samen werk te factureren. Aanradertje.
Probeer gratis