Klant en relatie beheer voor zzp'ers

Beheer eenvoudig al je klanten en relaties in Vixum. Plan snel afspraken in, manage je leveranciers alles in een ovezichtelijk tool. Met Vixum bespaar je veel tijd op randzaken, het invoeren van gegevens wordt tot een minimum beperkt.

Probeer gratis

Makkelijk en snel al je relaties beheren

Sneller verwerken van inkopen en verkopen

Voorkom dubbel werk bespaar tijd

Importeer je bestaande klantenbestand
Klanten beheer

Beheer al je relaties handig op een plek.
Contacten, klanten en leveranciers.

Telkens weer opzoek gaan naar de gegevens van je klanten en leveranciers is voorbij. Voer een keer de gegevens van je relaties in, en met Vixum heb je ze altijd bij de hand. Een doeltreffend CRM-systeem voor dienstverlenende zzp'ers.

Probeer gratis

Waarom Vixum?

Deze zzp’ers gingen je voor en maken tevreden gebruik van Vixum

Freke zzper online boekhouden
Freke Evers - Eindelijk de applicatie waar ik als zzp'er op zat te wachten: gebruiksvriendelijk en alles wat ik nodig heb. Van agenda/opdrachtbeheer tot facturatie en btw-aangifte :)
Left hand review Vixum ervaring online boekhoudprogramma
D. Peters - Als glazenwasser met zowel particuliere als zakelijke klanten ben ik veel onderweg. De agenda werkt gemakkelijk en het factureren gaat erg snel, waardoor ik eigenlijk nooit meer achter mijn bureau zit maar vooral op de ladder sta en ramen was.
Schilder zzp boekhoud software
Vakschilder Ruben - Voor mij is Vixum ideaal. Als schilder werk ik op uur- of op opdrachtbasis. Met Vixum heb ik overzicht in mijn opdrachten en mijn administratie. Factureren gaat ook gemakkelijk.

Vixum is er voor en door zzp'ers

Factureren

Vanuit je agenda
of gewoon blanco

Boekhouden

Sluitend en compleet
binnen een handomdraai

Agenda

Vixum agenda of koppel
aan je eigen agenda

Rapportages

Btw-aangifte, balans
winst en verlies en meer

Kredietcheck

Kan je klant jou wel betalen?
Ingebouwde credietchecks

Inkopen

Fotografeer en importeer
vanaf je telefoon of computer

Meest gestelde vragen

Nee, wij (twee accountants, twee developers, een data-scientist en een marketeer) hebben Vixum speciaal ontwikkeld voor startende zzp'ers die willen ondernemen zonder boekhoudkennis. Met Vixum heb je gemakkelijk een volledige administratie zonder dat je het gevoel hebt met boekhouden bezig te zijn. 0% boekhouden 100% ondernemen.

Vixum is ontwikkeld voor en in samenwerking met zzp'ers die vooral op uren basis werken, dus werk jij als freelancer in de zorg, in het onderwijs, ben je als zzp actief in de zakelijke dienstverlening of ben je als zelfstandige aan het werk in de creatieve sector, dan is Vixum zeer waarschijnlijk uitermate geschikt voor jou. Twijfel je nog? Start vandaag nog en probeer Vixum 14 dagen geheel gratis.

Vixum is het alternatief voor administratie omdat je de gehele boekhouding van jouw onderneming kan voeren vanuit je agenda. Plan een afspraak in, ga aan de slag en factureer direct via je agenda. De eenvoud van Vixum ervaar je het beste door het zelf te proberen. Meld je daarom direct gratis aan voor Vixum.

Heel simpel, je plant een opdracht in je agenda voor een uurtarief of vaste aanneemsom. Vervolgens ga je doen waar je goed in bent en achteraf kan je super snel je agenda opdracht, of een overkoepeld project factureren. Je gehele financiële administratie wordt automatisch verwerkt. Alleen nog af en toe een inkoopbonnetje verwerken en je boekhouding is compleet.

Doordat je met Vixum heel laagdrempelig je gehele administratie compleet hebt en je gemotiveerd wordt om dit eenvoudig up-to-date te houden is BTW-aangifte doen een fluitje van een cent en kan je die met een druk op de knop uitdraaien.

Jazeker, Vixum is slim genoeg om voor jou de BTW-aangifte en IB-aangifte klaar te zetten. Je controleert deze eenvoudig zelf waarna je je gegevens overneemt in het formulier van je Belastingaangiften.

Ondanks dat Vixum gemaakt is om vanuit de agenda te administreren is het zeker mogelijk om zonder de agenda gebruik te maken van Vixum. Wij zijn er van overtuigd dat het ook dan het fijnste boekhoudprogramma is voor zzp'ers, freelancers en ander zelfstandig ondernemers.

Boekhouden is niet meer dan het bijhouden en verwerken van de (financiële-) administratie. In dit geval voor jouw bedrijf. Dat je moet boekhouden heeft verschillende redenen. Voornamelijk omdat bij wet is vastgelegd dat je bepaalde gegevens moet vastleggen, bijvoorbeeld om BTW en IB-aangifte te kunnen doen. Daarnaast wil jij als ondernemer natuurlijk ook weten hoe jouw bedrijf er voor staat. Vixum helpt jou om snel en eenvoudig inzicht te hebben in jouw onderneming en tegelijkertijd alle door de wet vastgestelde gegevens te verwerken.

Wij hebben Vixum zo ontwikkeld dat je geen boekhouder nodig hebt. Vixum weet welke gegevens er nodig zijn om voor jou een complete administratie inclusief de verschillende Belastingaangiften volledig te maken.

Dat valt eigenlijk best wel mee. Het is belangrijk om de juiste dingen op de juiste manier vast te leggen. En vooral om dit consequent te doen. Om dit super eenvoudig te maken hebben we Vixum ontwikkeld. Het enige wat je met Vixum hoeft te doen is je agenda met opdrachten voor je verschillende klanten bijhouden. Daarmee heb je eigenlijk het grootste deel van je administratie gedekt.

Er is geen maximum aantal verkoopfacturen dat je kan verzenden met een Vixum abonnement. Zelfs in de gratis proefperiode van 14 dagen kan je zoveel mogelijk offertes en facturen aanmaken en verzenden.

Vixum is ontwikkeld na talloze vragen van verschillende zelfstandige professionals die tegen dezelfde problemen aanliepen. Daarna zijn 2 accountants, 1 marketeer, 1 data-specialist en 2 software helden aan de slag gegaan om het beste administratie pakket ooit te maken. Lees hier meer over onze motieven om Vixum te ontwikkelen.

Interessante artikelen voor zzp'ers

Zzper in de zorg software online boekhoudpakket

Zzp'er worden in de zorg

Wil jij werken met mensen en dan ook nog eens voor jezelf beginnen? Start als zzp'er in de zorg.
Eenmanszaak starten zzp online boekhouden

Eenmanszaak starten, begin met ondernemen

Je wilt een eigen bedrijf starten, eindelijk voor jezelf beginnen? In dit artikel gaan we het hebben over alles wat jij moet weten wanneer je een bedrijf gaat starten, of nog specifieker een eenmanszaak.
Bereken uurtarief zzp

Wat ben ik waard?

Wat ben ik waard? Een vraag die veel zzp’ers bij ons neerleggen. Het bepalen van een goed uurtarief is voor veel zelfstandigen een dilemma.

Direct gratis en vrijblijvend aan de slag

© 2021 Vixum BV

Kvk: 75945355 | Btw-nummer: NL860451902B01 | E-mail info@vixum.nl
Telefoon: 088-771 1780 | Postbus: Postbus 256 6500 AG Nijmegen
Voorwaarden | Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% btw, tenzij anders vermeld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.