Voor zzp'ers in de zorg met een volle agenda

Administratie voor zzp’ers in de zorg zal nooit meer hetzelfde zijn.

Probeer gratis

Focus op zorgverlening

Werk sneller en efficiënter

Bespaar op boekhoudkosten

Probeer volledig gratis
Verkoopfactuur

Eenvoudig factureren.
Leuker werken.

Met Vixum kan je zo snel factureren, dat je er geen tijd voor vrij hoeft te maken. Facturen versturen naar de zorginstelling gaat gewoon vanuit je agenda. Wij zetten alle gegevens al voor je klaar. Zo heb jij meer tijd om de beste zorg te leveren.

Probeer gratis
Inkoopfactuur

Weg met de schoenendoos.

Een schoenendoos met bonnetjes? Die kan weg. Met Vixum scan je je bonnetjes en andere inkopen gewoon in, vanuit je smartphone of vanaf je laptop. Vixum verwerkt de inkopen dan op de juiste manier in je administratie. Alles staat direct klaar voor de btw-aangifte. Dat scheelt jou een hoop tijd.

Probeer gratis
Btw aangifte

Btw-aangifte.
in 3, 2, 1... klaar!

De tijd van uren kwijt zijn aan je aangiftes is voorbij, met Vixum doe je je aangifte in een paar minuten. Of je nou btw-aangifte doet, per kwartaal of per maand. De aangifte-widget van Vixum sluit naadloos aan op de Belastingdienst. Het is een kwestie van een korte check en je btw-aangifte is klaar.

Probeer gratis
Inkoopfactuur

Jouw opdrachten staan centraal.

Je bent waarschijnlijk niet als zzp'er in de zorg gaan werken omdat je administratie zo leuk vindt. Je bent voor jezelf begonnen omdat je vrijheid hebben en goede zorg wil bieden. Daarom staat in Vixum jouw cliënt centraal. Plan je werk, beheer je opdracht en factureer. Allemaal vanuit Vixum. Ohja, en ondertussen zorgen wij dat je boekhouding op orde is, dat is nou vrijheid.

Probeer gratis
Zzp boekhoud rapporten

Financiële inzichten.

Hoeveel je ook wil verdienen met je eigen onderneming, je wil weten hoe je er financieel voor staat. Vixum geeft je inzichten, waar en wanneer je dat maar wilt. Wil je weten welk salaris je overhoudt aan je uurtarief, of welk uurtarief bij je gewenste salaris past, bereken het hier.

Probeer gratis
Voorraadbeheer

Alles op voorraad.

Verkoop je fysieke producten? Dan houd je met Vixum op een correcte manier je voorraad bij. Met één klik factureer je producten. De voorraden worden automatisch aangepast. Het inkopen van nieuwe voorraad, dat gaat vanzelf wanneer je de facturen verwerkt in Vixum. Het enige wat jij nog moet doen is zorgen dat de voorraad als warme broodjes de deur uit vliegt, wij regelen de rest.

Probeer gratis
Verkoopfactuur

Vertrouwd met jouw bank.

Vixum leest moeiteloos je bankmutaties en transacties in. Hierdoor nemen we je heel veel werk uit handen. We controleren of je facturen betaald worden en koppellen transacties aan je inkopen die je daardoor makkelijk kan afvinken. Al je gegevens zijn uiteraard volledig veilig bij Vixum.

Probeer gratis

Factureren

Vanuit je agenda
of gewoon blanco

Boekhouden

Sluitend en compleet
binnen een handomdraai

Agenda

Vixum agenda of koppel
aan je eigen agenda

Rapportages

Btw-aangifte, balans
winst en verlies en meer

Kredietcheck

Kan je klant jou wel betalen?
Ingebouwde credietchecks

Inkopen

Fotografeer en importeer
vanaf je telefoon of computer

Als zzp'er in de zorg een factuur aanmaken

1. Plan een afspraak met je klant in de agenda
2. Bevestig je gemaakte uren en factureer
3. Voer je inkopen in en je btw aangifte staat klaar!

Françoise Reijnders - Als verpleegkundige werk ik voor verschillende zorginstellingen. Met Vixum heb ik een goed overzicht van de verschillende cliënten die ik mag helpen voor de verschillende zorginstellingen en kan ik makkelijk factureren. Ik raad het mijn collega’s zeker aan.

Nina Bouwman - In administratie ben ik nooit een kei geweest, ik heb me er ook nooit in verdiept. Met Vixum is dat ook niet nodig, ook maak ik me geen zorgen of mijn administratie wel compleet is. Gewoon mijn agenda bijhouden en af en toe wat onkosten verwerkt en alles is up to date.

Ruud van de Anker - Vixum kwam ik tegen omdat ik opzoek was naar een boekhoudprogramma waarin ik ook een agenda kan bijhouden. Ik had niet kunnen denken dat het nu zo gemakkelijk is om de verschillende partijen waarmee ik samen werk te factureren. Aanradertje.

Hoe werkt het precies?

Je hebt geen boekhoudkennis nodig! Vixum is zo ingericht dat het voor de zorgverlenende zzp'er ideaal is ingericht en zich volledig aanpast aan de manier waarop jij werkt. Plan de afpsraak met je opdrachtgever in je eigen agenda en vanuit Vixum is je boekhouding compleet. Zo eenvoudig was boekhouden voor zorgverleners niet eerder! :)

De beste zorg verlenen als zzp'er?

Vixum wordt al gebruikt door onder andere verpleegkundigen, fysiotherapeuten, voedingsconsulenten, dietisten en artsen.

Probeer gratis

Zzp'er worden in de zorg

Wil jij werken met mensen en dan ook nog eens voor jezelf beginnen? Start als zzp'er in de zorg.
Lees artikel

Eenmanszaak starten, begin met ondernemen

Je wilt een eigen bedrijf starten, eindelijk voor jezelf beginnen? In dit artikel gaan we het hebben over alles wat jij moet weten wanneer je een bedrijf gaat starten, of nog specifieker een eenmanszaak.
Lees artikel

Wat ben ik waard?

Wat ben ik waard? Een vraag die veel zzp’ers bij ons neerleggen. Het bepalen van een goed uurtarief is voor veel zelfstandigen een dilemma.
Lees artikel
Probeer gratis