Ondernemen makkelijker en leuker maken voor zzp'ers

De drempels en worstelingen als zelfstandig ondernemer hebben we allemaal meegemaakt. In 2016 kwamen wij samen om zelfstandig ondernemen voor iedereen makkelijker te maken. Vixum werd opgericht en online boekhouden vanuit je agenda was een feit.
Sinds die tijd hebben talloze zzp’ers de eenvoud van ondernemen met Vixum ervaren. Samen met onze gebruikers zijn wij continu bezig om Vixum nog beter te maken.

Ontmoet de mensen achter Vixum

Tim Jonkers

Als marketeer heb ik talloze ondernemers in spe gesproken met geweldige ideeën, visies en inspirerende redenen om te gaan ondernemen. Het bijhouden van een eigen administratie was voor velen de reden om hier van af te zien. Met Vixum wil ik deze drempel wegnemen.

Rob Jonkers

De afgelopen jaren ben ik als registeraccountant vaak door ZZP’ers gevraagd om te helpen bij het opzetten van een administratie, mee te kijken met het doen van belastingaangiften en tips te geven over het bepalen van een uurtarief. Met Vixum hebben we een eenvoudige tool voor ZZP’ers neergezet die veel vragen van ZZP’ers beantwoordt en in een brede vorm ondersteuning biedt in de dagelijkse werkzaamheden. Hiermee kan ik op een eenvoudige wijze hulp bieden aan veel ZZP’ers.

Maarten Bruinsma

Als ondernemer en registeraccountant kijk ik vaak naar de mogelijkheden om processen en bedrijfsvoering efficiënter te maken. Vixum is voor mij het ultieme middel om inefficiënties en het verplichte gevoel ten aanzien van randzaken weg te halen. Zelf wil ik als ondernemer immers vooral met opdrachtgevers en klanten bezig zijn. Met Vixum kan ik nu ook collega ondernemers van deze efficiëntie gebruik laten maken.

Patrick van Haren

Als software ontwikkelaar met ondernemende geest heb ik altijd passie voor geavanceerde statistieken en cijfers. Boekhoudsoftware kent complexiteit waarbij ik de lat voor mezelf continu hoger leg. Gebruikers staan centraal voor een optimale ervaring.

Neem contact op met Vixum

Vragen waarop wij het antwoord hebben


Kan boekhouden niet makkelijker worden zodat iedereen het kan?


Kunnen we een manier bedenken waardoor het bijhouden van administratie bijzaak wordt?


Kunnen we dat speciaal afstemmen op de behoeften van zzp'ers, en dan met name voor degenen die op uurbasis werken?

Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.