Administratie vanuit je agenda

Administratie voor zzp’ers zal nooit meer hetzelfde zijn. Beheer je gehele facturatie en administratie simpel, vanuit je agenda.

Probeer gratis

Waarom Vixum voor zelfstandige ondernemers?

Steeds meer mensen willen graag de vrijheid van het ondernemerschap. Ze hebben dromen, fantastische ideeën en behoefte aan meer zeggenschap over hun werk. Toch zien wij dat in de praktijk lang niet iedereen de stap naar het ondernemerschap durft te nemen. Want het bijhouden van de boekhouding, hoe regel je dat goed?

Na tientallen vragen van beginnende zzp'ers (en twijfelaars) over btw-aangiftes, wel of niet starten met ondernemen en het registreren van uren, kwamen we op het idee van Vixum.

Vragen waarop wij het antwoord hebben


Kan boekhouden niet makkelijker worden zodat iedereen het kan?


Kunnen we een manier bedenken waardoor het bijhouden van administratie bijzaak wordt?


Kunnen we dat speciaal afstemmen op de behoeften van zzp'ers, en dan met name voor degenen die op uurbasis werken?

De agenda centraal

We praatten met nog veel meer zzp'ers over hun administratie en staken daarna de koppen bij elkaar met slimme ontwikkelaars. Zo ontstond Vixum. Een nieuw online boekhoudprogramma, speciaal ontwikkeld voor zzp'ers. Met de agenda als centraal punt. En een agenda bijhouden, dat kunnen we allemaal toch?

Met Vixum wordt boekhouden bijzaak en kun jij groeien als ondernemer.

Wil je weten hoe online boekhouden met Vixum werkt?

Hoe werkt het?
Administratie vanuit agenda

Wie zijn wij?

Tim Jonkers

Als marketeer heb ik talloze ondernemers in spe gesproken met geweldige ideeën, visies en inspirerende redenen om te gaan ondernemen. Het bijhouden van een eigen administratie was voor velen de reden om hier van af te zien. Met Vixum wil ik deze drempel wegnemen.

Rob Jonkers

De afgelopen jaren ben ik als registeraccountant vaak door ZZP’ers gevraagd om te helpen bij het opzetten van een administratie, mee te kijken met het doen van belastingaangiften en tips te geven over het bepalen van een uurtarief. Met Vixum hebben we een eenvoudige tool voor ZZP’ers neergezet die veel vragen van ZZP’ers beantwoordt en in een brede vorm ondersteuning biedt in de dagelijkse werkzaamheden. Hiermee kan ik op een eenvoudige wijze hulp bieden aan veel ZZP’ers.

Maarten Bruinsma

Als ondernemer en registeraccountant kijk ik vaak naar de mogelijkheden om processen en bedrijfsvoering efficiënter te maken. Vixum is voor mij het ultieme middel om inefficiënties en het verplichte gevoel ten aanzien van randzaken weg te halen. Zelf wil ik als ondernemer immers vooral met opdrachtgevers en klanten bezig zijn. Met Vixum kan ik nu ook collega ondernemers van deze efficiëntie gebruik laten maken.

Patrick van Haren

Als software ontwikkelaar met ondernemende geest heb ik altijd passie voor geavanceerde statistieken en cijfers. Boekhoudsoftware kent complexiteit waarbij ik de lat voor mezelf continu hoger leg. Gebruikers staan centraal voor een optimale ervaring.

Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.