Hoe koppel ik mijn Outlook Agenda aan Vixum?

In dit korte artikel leggen we je uit hoe je eenvoudig je Outlook Agenda doormiddel van een iCal URL kan koppelen aan je Vixum account. Hierdoor heb je eenvoudig overzicht over al je werkzaamheden en maak en verstuur je super snel facturen vanuit je agenda.

Stap 1. Log in in bij jouw Outlook account en klik op het tandwieltje om vervolgens onderin de kolom op "Alle Outlook-instellingen weergeven" te klikken

Outlook Agenda koppelen stap 1.

Outlook Agenda koppelen stap 1.1.

Stap 2. Kies in het menu "Agenda" en vervolgens "Gedeelde agenda's". Selecteer daar eventueel de juiste agenda die je wil importeren in Vixum. Outlook Agenda koppelen stap 2.

Stap 3. Wanneer je de juiste agenda hebt geselecteerd door er op te klikken, vind je onder aan de pagina een aantal iCal URL's staan. Kopieer de URL die achter ICS staat. Je bent nu klaar in je Outlook Agenda, nu gaan we deze iCal URL importeren in Vixum.

Outlook Agenda koppelen stap 3.

Stap 4. Log in bij jouw Vixum account en klik op Geavanceerd.

Outlook Agenda koppelen stap 4.

Stap 5. Kies in op de pagina waar alle geavanceerde functies staan de functie "Koppel je eigen agenda". Je komt dan op een pagina waar alle gekoppelde agenda's staan weergegeven. Wil je later een agenda koppeling wijzigen of verwijderen, dan kan je dat hier doen.

Outlook Agenda koppelen stap 5.

Stap 6. Klik op de groene knop agenda toevoegen, er opent een pop-up waar je de URL die je eerder uit Outlook Agenda hebt gekopieerd kan plakken.

Outlook Agenda koppelen stap 6.

Stap 7. Plak de iCal URL in het invoerveld, geef je agenda een naam en kies eventueel een kleurlabel. Als je deze specifieke agenda deelt met een klant, of speciaal hebt aangemaakt voor een project, dan kan je ervoor kiezen om deze agenda automatisch te koppelen aan een project.

Outlook Agenda koppelen stap 6.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het koppelen van je agenda? Stel je vraag in de chat van de Vixum app, we helpen je graag. Log in bij Vixum.

Boekhouden met Vixum en groeien als startende ondernemer?

Start nu een proefversie en probeer het online boekhoudprogramma Vixum een maand gratis!

Ja, ik wil Vixum gratis proberen
Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.