Zzp coronaregelingen

Gratis tips over de coronaregelingen voor zzp'ers.

Zzp'ers in Nederland verkeren in zwaar weer. Je hebt door de corona maatregelen minder of zelfs géén werk. Hoe ga je hiermee om en, misschien nog belangrijker, hoe pak je de draad weer op?

Het Vixum initiatief helpt zzp'ers in Nederland geheel gratis en geeft de tips die jij nodig hebt. Niet alleen nu, maar ook nadat de maatregelen minderen en we de consequenties in de economie écht gaan ervaren. Meld je daarom vandaag nog gratis aan.

Wat kan ik verwachten?

Vixum is een online administratieplatform dat zich dagelijks op zzp'ers concentreert. Met alle actuele kennis en ervaring in financiële en belastingtechnische vraagstukken voelde Vixum de maatschappelijke plicht om zzp'ers wegwijs te maken in de wirwar aan regels, de juiste tips voor aanvraagprocedures en de onwaarheden die momenteel verspreid worden.

Vixum helpt je als zzp'er met gerichte adviezen en tips in de economische strijd tegen het coronavirus. Wat zijn de gevolgen, hoe beperk je de schade en hoe werken de aanvraagprocedures van regelingen die de overheid biedt.

Vixum Coronahulp helpt je als zzp'er weer op weg. Alleen juistheden gebaseerd op feiten.


Rob Jonkers, initiatiefnemer
Rob Jonkers, initiatiefnemer
Vixum Coronahulp helpt je als zzp'er weer op weg. Alleen juistheden gebaseerd op feiten.
Diverse regelingen worden door de overheid getroffen om ondernemers in Nederland te helpen. Van deze regelingen zijn een viertal van toepassing voor zzp'ers: belastinguitstel, inkomensondersteuning, compensatieregeling, verruiming MKB-krediet.
De aanvraagprocedures zijn nog niet gestart en zijn per regeling verschillend. Zodra bekend is hoe de werkwijze voor aanvraag verloopt, meldt Vixum dit.
Financiële schade door minder omzet is een lastige situatie. Vixum geeft je persoonlijke tips om als zzp'er de strijd tegen het coronavirus economisch te overwinnen.
Herbegroten en waar nodig in kosten snijden of eventueel waar mogelijk omzetten verhogen. Vixum houd je op de hoogte over de beste tips.

Coronaregelingen voor zzp'ers

Het is niemand ontgaan. Het coronavirus. Het raakt niet alleen onze gezondheid maar mogelijk ook onze portemonnee. Zeker als ZZP’er kan het zomaar zijn dat je een tijd geen inkomsten hebt of dat er minder opdrachten komen. Als ZZP’er zijn er niet de vangnetten die mensen in loondienst hebben zoals bijvoorbeeld de WW.

Lees het volledige artikel

Samen staan we sterk!

Je staat er niet alleen voor. Wij zorgen dat we de juiste informatie die jij nodig hebt filteren. Geen overbodige, maar wel de essentiële informatie. Uitsluitend op feiten gebaseerde informatie die jou verder helpt. Help ook andere zzp'ers uit jouw omgeving verder.

Tip een bekende

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.