Als zzp'er eenvoudig je administratie regelen?

Vixum: vanuit je agenda administreren

Vixum is het makkelijkste online boekhoudprogramma voor startende zzp’ers. Of je nu onderweg bent, thuis of op kantoor. Via de online webomgeving kun je altijd en overal zelf jouw boekhouding snel regelen waarbij de agenda het uitgangspunt is. Zo houd jij tijd over om je onderneming te laten groeien!

Ga je voor jezelf beginnen? Of werk je al voor jezelf en kun je wel wat hulp gebruiken bij je administratie? Probeer het online boekhoudprogramma Vixum gratis en vrijblijvend uit.

Ja, ik wil Vixum gratis proberen
Bekijk video (47 sec)
  • Geen boekhoudkennis nodig
  • Makkelijk uren registreren en facturen versturen vanuit de unieke Vixum Agenda
  • Altijd en overal je administratie op orde houden via de mobiele webomgeving
  • Speciaal ontwikkeld voor zzp’ers en freelancers
  • Flexibel: begin direct, een gratis proefmaand en altijd maandelijks opzegbaar

Administratie in een handomdraai altijd goed op orde

Boekhouden met Vixum geeft jou tijd om te ondernemen

Administratie vanuit je agenda

Met Vixum beheer je jouw online agenda en gehele financiële administratie. Hierdoor is boekhouden gemakkelijk, snel en begrijpelijk voor iedereen.

Lees verder

Vixum helpt met boekhouding

Dankzij Vixum vergeet je nooit meer je Btw-aangifte, openstaande facturen en urenregistratie. Dan kan jij al je energie steken in jouw onderneming.

Lees verder


Meer tijd, minder administratie

Ga productiever aan de slag met Vixum. Doordat Vixum slim met administratie om gaat, ben jij er minder tijd aan kwijt en kan je meer ondernemen.

Lees verder

iOS, Android en PC

Altijd volledig up-to-date met de volledig geïntegreerde Vixum webomgeving. Vixum werkt naadloos op iOS, Android en PC's. Altijd de nieuwste features en nooit meer updaten.

Lees verder

Wat moet je weten over boekhouding?

Niets, Vixum is zo ingericht dat je zonder boekhoudervaring direct aan de slag kunt. Twijfel je om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer? Vanaf nu hoeft administratie geen zorg meer te zijn, want zo makkelijk is het nog nooit geweest.

Hoe werkt het?

Bekijk video (47 sec)

Voor wie?

Vixum is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers/freelancers/startende ondernemers die niet erg blij worden van het voeren van administratie, maar hun administratie zaken wél graag op orde hebben. Of je nu zzp'er bent in de zakelijke dienstverlening, in de zorg, in het onderwijs, in de bouw of in de ICT: Vixum helpt jouw onderneming groeien!

Ervaar Vixum zelf Of meld je netwerk aan

Vixum is meer dan jouw boekhoudpakket

Bijzonder aan Vixum is dat je agenda het centrale punt is in je boekhouding. Door afspraken en opdrachten bij te houden in je Vixum-agenda heb je altijd je urenregistratie up-to-date. Is het tijd om de klant een factuur te sturen? Dan zet je de geregistreerde uren in je agenda eenvoudig om in een factuur, Vixum zorgt ervoor dat administratie een eitje wordt.CRM

Al je contacten op een rij, aangevuld met data vanuit je agenda, urenregistratie en projectmanagement. Zo houd je het overzicht en kom je tot nieuwe inzichten.

Urenregistratie

Vanuit de Vixum-agenda draai je moeiteloos een urenregistratie uit. Handig, zodat je altijd weet of je op schema loopt voor het urencriterium en de zelfstandigenaftrek.

Agenda

Eenvoudig te beheren, waar je ook bent. Je hebt altijd toegang tot de agenda via de webomgeving. Je hebt geen zorgen meer over de urenregistratie en je zet de gewerkte uren eenvoudig om in een factuur.Btw-aangifte

Bonnetjes scan je meteen in en blijven nooit meer liggen. Vixum berekent hoeveel btw je moet betalen of wat je terug kunt krijgen.

Administratie

Regel alles rondom je inkoop- en verkoopfacturen en banktransacties razendsnel én precies.

Boekhouden

Eenvoudig en volledig boekhouden met Vixum. Altijd je gehele financiële administratie inzichtelijk en makkelijk up-to-date houden.

Waarom Vixum?

Deze zzp’ers gingen je voor en maken tevreden gebruik van Vixum

Martijn - Fotograaf

"Ik werk op onregelmatige tijden, dus planning is key voor mijn onderneming. Met Vixum heb ik veel overzicht, hierdoor besteed ik minder tijd aan mijn administratie en kan ik meer projecten aannemen."

Jeroen - Webdesigner

"Administratie voeren vanuit je agenda, ideaal. Met Vixum heb ik overzicht van al mijn lopende projecten en factureer ik deze correct en snel"

Ga boekhouden met Vixum en Groei als startende ondernemer!

Start nu een proefversie en probeer het online boekhoudprogramma Vixum een maand gratis!

Ja, ik wil Vixum gratis proberen
Of meld je netwerk aan

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.