Zzp management software

Gepubliceerd op 02-06-2020

Steeds meer bedrijven maken gebruik van zzp’ers. De flexibiliteit van zzp’ers is voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer een groot gewin. Voor zzp’ers betekend het meer afwisseling in werkzaamheden, vrij zijn in het aannemen van opdrachten en daardoor meer werkplezier. Voor organisaties die zzp’ers inhuren geeft het ruimte om flexibel te zijn, sneller nieuwe projecten opstarten, meer focus en sneller kunnen schakelen. Bij Vixum geloven wij in een toekomst van steeds meer samenwerking tussen zzp’ers en bedrijven.

Werk je veel met freelancers? Dan is Vixum er ook voor jou. Vixum is de tool voor zzp’ers en freelancers in Nederland. Vanuit Vixum ondersteunen wij zelfstandige met het automatiseren van hun administratie. We durven eigenlijk wel te beloven dat je als zzp'er kan stoppen met boekhouden en alle tijd hebt om echt te ondernemen.

Zzp Management Software

Vixum geeft je een perfect overzicht in het gehele team van freelancers en zzp’ers die zich inzetten voor jouw organisatie. Daarnaast sluit Vixum naadloos aan op de huidige administratiesoftware. Doormiddel van Vixum wordt de inkomende factuurstroom vanuit freelancers gestandaardiseerd. De foutgevoeligheid gaat hierdoor omlaag en de verwerkingssnelheid gaat flink omhoog. Freelancers kunnen eenvoudiger en sneller factureren. Een win-win situatie wat de samenwerking voor beide partijen gemakkelijker en leuker maakt.

Als bedrijf heb je meer inzicht in een gestroomlijnde samenwerking met freelancers en zelfstandige. Daarnaast ondersteund Vixum de zzp'ers met facturatie, administratie en belastingaangiftes.

Meer weten over de Zzp Management Software van Vixum? Neem hier contact met ons op.

Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.