Vixum: het boekhoudpakket voor zzp'ers met automatische winstaangifte en koppeling met de Belastingdienst

Gepubliceerd op 13-03-2023

Als zzp'er ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van je eigen boekhouding en het indienen van je belastingaangifte. Dit kan soms behoorlijk overweldigend zijn, vooral als je niet gewend bent aan boekhouden. Gelukkig is er nu een oplossing die je kan helpen bij het vereenvoudigen van deze taken: Vixum.

Vixum is een boekhoudpakket dat speciaal is ontworpen voor zzp'ers die werkzaam zijn in de dienstverlenende sector. Met Vixum kun je gemakkelijk je urenregistratie, facturatie en kostenbeheer bijhouden en je winstaangifte indienen bij de Belastingdienst. En het beste van alles is dat Vixum onlangs een nieuwe koppeling met de Belastingdienst heeft geïntroduceerd: de Automatische Winstaangifte plugin.

Waarom automatische winstaangifte een must-have is voor zzp'ers

Met de Automatische Winstaangifte plugin kunnen Vixum gebruikers super eenvoudig hun jaarlijkse winstaangifte uploaden naar de Belastingdienst. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de winstaangifte altijd op tijd wordt ingediend en dat er geen fouten worden gemaakt. Dit is vooral belangrijk voor zzp'ers die hun administratie op orde willen hebben en willen voorkomen dat ze achterlopen op hun belastingverplichtingen.

Het proces is super simpel: nadat je al je gegevens in Vixum hebt ingevoerd, genereert de Automatische Winstaangifte plugin automatisch een bestand dat je kunt uploaden naar de Belastingdienst. Geen gedoe meer met papieren formulieren en ingewikkelde procedures. Gewoon een paar klikken en je bent klaar!

Vixum: het perfecte boekhoudpakket voor dienstverlenende zzp'ers

Maar dat is nog niet alles. Vixum biedt ook een reeks andere functies die speciaal zijn ontworpen voor zzp'ers. Zo kun je bijvoorbeeld met gemak je urenregistratie bijhouden en facturen maken en versturen naar je klanten. Ook kun je gemakkelijk je kosten beheren en facturen importeren vanuit je bankrekening. Dit alles maakt het runnen van je eigen bedrijf een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend.

Bovendien is Vixum betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen dure boekhouder in te huren om je financiën bij te houden. Met Vixum heb je alles wat je nodig hebt om je boekhouding op orde te houden en te groeien als ondernemer.

Dus als je een zzp'er bent die op zoek is naar een boekhoudoplossing die je kan helpen bij het indienen van je winstaangifte en het beheren van je financiën, dan is Vixum de perfecte keuze voor jou. Met de nieuwe koppeling met de Belastingdienst en de Automatische Winstaangifte plugin wordt het indienen van je winstaangifte nog gemakkelijker dan ooit tevoren.

Stroomlijn je boekhouding met Vixum's cloud-gebaseerde platform

Bovendien kun je met Vixum je boekhouding altijd en overal bijhouden. Het platform is volledig cloud-gebaseerd, wat betekent dat je toegang hebt tot je gegevens vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Zo kun je altijd en overal bij je financiële gegevens en kun je snel beslissingen nemen over je bedrijf.

Kortom, als zzp'er wil je je kostbare tijd en energie niet verspillen aan het handmatig invullen van belastingformulieren en het bijhouden van je financiën. Met Vixum kun je deze taken gemakkelijk automatiseren en je concentreren op de groei van je bedrijf. Met de nieuwe koppeling met de Belastingdienst en de Automatische Winstaangifte plugin wordt het nog eenvoudiger om je winstaangifte in te dienen en te voldoen aan je belastingverplichtingen.

Ben je op zoek naar meer informatie over de Automatische Winstaangifte en hoe het werkt? De Belastingdienst heeft een handige pagina met gedetailleerde informatie en instructies over hoe je je kunt aanmelden voor deze dienst. Je vindt de pagina hier. Als je klaar bent om aan de slag te gaan met Vixum's Automatische Winstaangifte plugin, bekijk dan onze website voor meer informatie en om je aan te melden.

Dus waar wacht je nog op? Probeer Vixum vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om je boekhouding te beheren en je winstaangifte in te dienen als zzp'er. Of je nu net begint als zzp'er of al jarenlang je eigen bedrijf runt, Vixum is de perfecte oplossing om je te helpen groeien en succesvol te zijn als ondernemer.

Probeer gratis