Gratis boekhoudprogramma voor zzp’ers

Gepubliceerd op 12-04-2021

Een gratis boekhoudprogramma, inclusief automatische bankkoppeling, koppeling met externe agenda en een btw-aangifte tool. Vixum is het eerste jaar gratis voor al onze nieuwe gebruikers. Maar waarom bieden wij het eerste jaar Vixum aan als een gratis boekhoudprogramma voor zzp’ers? Simpel, omdat wij vinden dat je het als zzp’er verdient om zorgeloos aan de slag te gaan. In dit blog willen we je graag uitleggen meer uitleggen over Vixum en waarom wij Vixum het eerste jaar gratis aanbieden.

Een jaar lang gratis boekhouden voor zzp’ers

Wij bij Vixum geloven in de kracht van zzp’ers. In Nederland zijn meer dan één miljoen zzp’ers aan het werk en zij leveren een enorme bijdrage aan de Nederlandse economie.

Zzp'ers in Nederland

Om het voor zzp’ers zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken bieden wij het eerste jaar gebruik van Vixum Basis geheel gratis aan. Dat houdt in, inclusief bankkoppeling, koppeling met externe agenda’s zoals Google Agenda, Outlook, Apple Calendar en nog veel meer. Daarnaast bevat de gratis versie van Vixum een compleet online boekhoudprogramma inclusief btw-aangifte tool en de mogelijkheid om bonnetjes en inkopen te verwerken. Facturen en offertes verstuur je als zzp’er ook onbeperkt een jaar lang met de gratis versie van Vixum. Perfect aangepast in jouw huisstijl. Gebruik Vixum dus als zzp’er een jaar lang gratis, of je nou net begonnen bent, of je bent al een ervaren zzp’er. Het eerste jaar online boekhouden met Vixum is helemaal gratis en vrijblijvend.

Online boekhouden met Vixum

Een volledig boekhoudprogramma het eerste jaar gratis. Dat is Vixum BASIC, van offertes tot facturen en van btw-aangifte tot winst- en verliesrekening. Allemaal in een boekhoudprogramma. Het unieke van Vixum is, naast dat het voor alle gebruikers het eerste jaar gratis is, je volledig vanuit je agenda kan administreren en factureren. Gewerkte uren factureer je makkelijk en snel vanuit je agenda naar je klanten. Scan daarnaast je bonnetjes en kosten in en je gehele financiële administratie is in een mum van tijd verwerkt, helemaal zonder boekhoudkennis. Aanmelden kan heel eenvoudig hier. Binnen een aantal minuten is ook jouw zzp boekhouding geregeld.

Probeer gratis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.